Till sidans huvudinnehåll
Kvibergs Parks utegym i skogskanten mittemot planerna
Foto: Joanna Klasén

Kvibergs Parks utegym (6004)

Kvibergs Parks utegym ligger i Kvibergs Park, bortanför Beach Center i anslutning till motionsspåren. Utegymmet är ett stockgym med tio olika träredskap där du kan styrketräna hela kroppen. Här finns också en träplatta för stretching och återhämtning. Redskap som finns här: Armgång, armhävning, axelpress, balansgång, battlerope, dips, dips mot stång/vägg, knäböj, kroppshäv, ryggdrag, räckhäv (chins), situps och upphopp.
Hitta instruktioner för redskapen på goteborg.se/aktiveradig.

Utegymmet är obemannat och till för alla. Turas om och lämna plats åt varandra. Besök inte utegymmen i stora grupper så att andra inte kan använda redskapen. Det är inte tillåtet för privata aktörer (till exempel privata gym och personliga tränare) att använda redskapen i utegymmen för träning med kunder. Detta på grund av att det är förbjudet att ta betalt på våra allmänna ytor.

Närmaste hållplats: Kviberg (spårvagn) eller Kvibergsskolan (buss)

Kontakta oss genom att fylla i formuläret 

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Funktioner

Hitta utegym och hinderbanor

Hittar du inte vad du letar efter? Till Hitta utegym och hinderbanor

Vad är ett utegym?

Ett utegym består av träningsredskap som tål att stå ute och är enkla att använda. I vissa fall lyfter du stockar, rep eller tyngder, men ofta tränar du med hjälp av din egen kroppsvikt.

Vad är en hinderbana?

En hinderbana är en bana utomhus med fysiska hinder. Banan kräver ofta att du får krypa, klättra, hänga och balansera. Du kan göra det som en tävling, träning eller lek.

Om du ser något som är trasigt eller inte fungerar som det ska, felanmäl det på goteborg.se/felanmalutemiljo

${loading}