Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen
Yta av sand med flera träningsredskap i trä.
Foto: Björn Mogren

Gårdstensdalen (utegym 2343)

Utegymmet ligger i det populära grönområdet Gårdstensdalen, som rustades upp till en stadsdelspark under 2019 och 2020. Redskapen är i trä och ger en allsidig träning.

Runt utegymmet finns sittplatser och stora öppna gräsytor för lek, picknick och umgänge. I närheten finns också lekplats, boulebana, tennisbana med basketkorg, fruktlund, promenadvägar och sittplatser.

Redskap: Upphoppsstubbar, rygglyft, dips/låg barr, armhäv, armgång, axelpress, bröstpress, battleropes och stående rodd.

Närmaste hållplats: Gårdsten Centrum

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefon
031-365 00 00(Göteborgs Stads kontaktcenter)

Besöksadress

Hitta utegym och hinderbanor

Hittar du inte vad du letar efter? Till Hitta utegym och hinderbanor

Vad är ett utegym?

Ett utegym består av träningsredskap som tål att stå ute och är enkla att använda. I vissa fall lyfter du stockar, rep eller tyngder, men ofta tränar du med hjälp av din egen kroppsvikt.

Vad är en hinderbana?

En hinderbana är en bana utomhus med fysiska hinder. Banan kräver ofta att du får krypa, klättra, hänga och balansera. Du kan göra det som en tävling, träning eller lek.

Om du ser något som är trasigt eller inte fungerar som det ska, felanmäl det på goteborg.se/felanmalutemiljo

${loading}