Till sidans huvudinnehåll
En ung person med en boll i handen, träningsutrustning i bakgrunden.

Träning för barn och unga

Är du ung och vill träna på gym eller testa träningsaktiviteter i grupp? På idrotts- och föreningsförvaltningens motionscentrum och simhallar finns flera möjligheter till träning för dig som är under 16 år.

Ungdomsträning i gym

Från det år du fyller 13 kan du träna på Idrott & förenings anläggningar. Du behöver ha en vuxen som kontaktperson och gå en gymintroduktion.

Juniorträning

Junior är till för alla barn och unga mellan 9-13 år som vill testa på olika träningsformer. Utbildade ledare skapar tillsammans med deltagarna en varm och välkomnande stämning för alla som vill vara med. Målet med passen är rörelseglädje och att deltagarna ska bli mer nyfikna på träning.

Miniorträning

Minior är till för alla barn mellan 6-8 år som vill testa på olika träningsformer. Utbildade ledare skapar tillsammans med deltagarna en varm och välkomnande stämning för alla som vill vara med. Målet med passen är rörelseglädje och att deltagarna ska bli mer nyfikna på träning.

Relaterad information

Två personer som kastar boll.

Familjeträning

Familjeträning är träning i grupp för alla föräldrar och barn. Det hålls på Blidväders aktivitetsyta och på Länsmansgårdens aktivitetsyta. Det är kostnadsfritt och drop-in.

${loading}