Till sidans huvudinnehåll
Datorspelsplatser i två rader på datorspelsklubben.

Datorspelsklubben


Datorspelsklubben är en trygg mötesplats för dig som är ung och har ett beslut enligt LSS (lagen om stöd och service) eller SoL (socialtjänstlagen). Du som gillar datorspel och E-sport kommer att möta andra spelintresserade, få möjlighet att stärka din självkänsla och bredda ditt nätverk.

Det här är Datorspelsklubben

Datorspelsklubben är till för dig som gillar datorspel och vill träffa andra spelintresserade. Du har en funktionsnedsättning eller behöver av andra skäl en trygg mötesplats med spel och gaming i fokus. På Datorspelsklubben arbetar pedagoger som har ett brinnande intresse och stor kunskap inom E-sportvärlden. Vi har egna lokaler med alla typer av spel. Våra spelledare har stor kunskap om spel och gaming och är utbildade inom funktionshinderområdet, med lång erfarenhet av att jobba med unga.

Vad gör vi på Datorspelsklubben?

Vi spelar tillsammans och har aktiviteter för att skapa gemenskap med andra som har samma intressen. Som medlem i Datorspelsklubben ingår du i en grupp som träffas 2–4 gånger i månaden, på helger eller vardagskvällar. Förutom att vi spelar tillsammans i våra fina lokaler har vi LAN-kvällar, temadagar och gör gemensamma utflykter.

Vem kan vara med?

Vi vänder oss till barn, unga och unga vuxna som behöver bryta sin sociala isolering. Du behöver ett beslut från socialtjänsten/LSS för att komma till Datorspelsklubben. För att få ett beslut vänder du dig till funktionsstödsenheten/socialkontoret där du bor. Bor du i en kranskommun till Göteborg kontaktar du socialtjänsten där.

På Datorspelsklubben:

  • Träffar du andra med samma intressen
  • Blir du en del av ett större sammanhang
  • Ingår du i en gemenskap som stärker din självkänsla och självständighet

Ansök om att få en plats på Datorspelsklubben

Datorspelsklubben är en insats enligt Sol, Socialtjänstlagen eller LSS, Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Kontakta funktionsstödsenheten där du bor för att ansöka om plats.

Hitta funktionsstödsenhet

Är du intresserad av fler läger?

Kontakta Datorspelsklubben eller lägerverksamheten.

Kontakta Datorspelsklubben

Har du synpunkter eller frågor är du välkommen att kontakta Datorspelsklubben.

Annica Gren, samordnare

Telefon
031-367 94 29
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Lilla Kapplandsgatan 24

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.929534988325772,57.66563823343923] }, "properties":{ "title":"Datorspelsklubben", "content":"Lilla Kapplandsgatan 24" } }]

Postadress

Box 4053
422 04 Hisings Backa

Öppettider

Dagläger med spelinriktning för barn under 12 år

Relaterad information

Lägergården Rävholmen ligger på en klippa vid vattnet med fantastisk utsikt.
Uppleva och göra

Hyr en lägergård

Du vet väl om att du kan hyra våra lägergårdar när de inte används för Göteborgs Stads lägerverksamhet. Här kan du göra din intresseanmälan.

${loading}