Till sidans huvudinnehåll
Ishall med bandyspelare i förgrunden.

Ishallar

I Göteborg finns många ishallar du kan åka skridskor i. Här ser du var de finns, när de är öppna för allmänheten och vilken utrustning som finns att hyra.

Hitta ishallar

I Göteborg finns många ishallar för olika isaktiviteter. Här kan privatpersoner, föreningar och företag hyra tid. Flera hallar har särskilda tider för allmänhetens åkning, då vem som helst får åka.

Skridskoåkning för allmänheten, öppettider

Vill du åka skridskor utan att träna i en klubb? Slipa på tekniken eller öva med barnen? I flera ishallar finns det möjlighet att åka på egen hand – kallat "allmänhetens skridskoåkning".

Utrustning att låna eller hyra i ishallen

Alla ishallar med allmänhetens skridskoåkning har skridskor att hyra och hjälmar att låna. Det finns också olika slags hjälpmedel att låna.

Skridskoåkning för skolor

Skolor och andra ledarledda verksamheter (som förskola, fritidshem, gruppboende och daglig verksamhet) är välkomna till stadens ishallar. Alla grupper behöver boka sitt besök i förväg så att vi kan se till att det finns plats för alla.

Regler för dig som bokat en ishall

Alla som bokar en idrottsanläggning ska känna till och följa särskilda regler. Det finns regler som gäller för alla idrottsanläggningar och specifika regler för ishallar. Det är ditt ansvar att känna till dessa.
${loading}