Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen

Så använder du e-tjänsten för att boka idrottsanläggning och samlingslokal


I Göteborgs Stad finns många idrottsanläggningar som privatpersoner, föreningar och företag kan boka. Här får du veta hur du gör för att boka.

Ny e-tjänst för att boka idrottsanläggningar och samlingslokaler

Göteborgs Stad har en ny e-tjänst där du bokar idrottsanläggningar och samlingslokaler. 

Konton och bokningar flyttade från bok.goteborg.se

Nya e-tjänsten ersätter bok.goteborg.se. Befintliga konton och bokningar på bok.goteborg.se har flyttats med till den nya e-tjänsten. Du kan inte längre boka via bok.goteborg.se.

Endast bokningsförfrågningar - inga direktbokningar

Tillsvidare går det bara att göra bokningsförfrågningar i e-tjänsten, som behöver godkännas av handläggare. Längre fram kommer gå att göra direktbokningar.

Få en kort introduktion i nya e-tjänsten

Om du vill få en övergripande bild av hur e-tjänsten fungerar finns en kort film som beskriver de viktigaste funktionerna och flikarna.


Så loggar du in och skapar ett konto

Du loggar in i e-tjänsten med e-legitimation, så som Bank-ID. När du loggar in första gången registreras du som användare automatiskt, men du måste komplettera dina kunduppgifter.

Även du som har ett konto på bok.goteborg.se loggar in med e-legitimation i den nya e-tjänsten. Du kan inte logga in med dina gamla inloggningsuppgifter. Dina kunduppgifter från bok.goteborg.se kan ha följt med, men du behöver se över att allt stämmer första gången du loggar in.

För dig som saknar e-legitimation finns möjlighet att ansöka om ett konto där du loggar in med användarnamn och lösenord.

Lathund komma i gång i ny e-tjänst för bokning och bidrag

Logga in i e-tjänst för bokning och bidrag

Om du representerar en förening

I den nya e-tjänsten kan du vara inloggad både som privatperson och som föreningsrepresentant. Du loggar alltid in som privatperson, och byter sedan roll i systemet. Du byter användarroll genom att klicka på ditt namn längst upp på sidan och välja rätt roll. Tänk på att alltid kontrollera så att du är inloggad med rätt roll.

För att kunna söka bidrag eller boka en lokal för en förening måste du bli kopplad till din förening. Det gör kassör, administratör eller ordförande i din förening genom att söka upp dig i systemet. De behöver då ditt personnummer.

Glöm inte att kontrollera och uppdatera föreningens kontaktuppgifter första gången ni loggar in.

Manual: Boka idrottsanläggning och samlingslokal i e-tjänsten

Manualen beskriver bland annat olika sätt att boka, hur du bokar, ändrar och avbokar enstaka tider och återkommande tider.

Manual: Så bokar du idrottsanläggning och samlingslokal i e-tjänsten

Kontakta idrotts- och föreningsförvaltningen

Har du synpunkter eller frågor om e-tjänsten, kontakta idrotts- och föreningsförvaltningen.

Telefon

Telefon
031-368 20 00

Besöksadress

Nedre Kaserngården 1

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[12.030634455396443,57.73514580713637] }, "properties":{ "title":"Föreningsstöd idrotts- och föreningsförvaltningen", "content":"Nedre Kaserngården 1" } }]

Postadress

Box 114
401 21 Göteborg

Öppettider

Skriv till oss

Hör gärna av dig om du har frågor eller synpunkter kring bokningar av lokaler eller anläggningar, föreningsbidrag eller annat stöd till föreningar.
${loading}