Till sidans huvudinnehåll

Nycklar och nyckelbrickor


Olika idrottsanläggningar har olika typer av nyckel- och passersystem. Här får du en överblick, men viktigast är att du alltid kontrollerar vad som gäller för just den anläggning du bokat.

Hur det fungerar med nycklar i olika hallar

När du bokar får du mer information om hur det fungerar med nycklar i den aktuella anläggningen. Se alltid till att läsa informationen om nyckelhantering och se vad du behöver göra.

Sporthallar

  • I de flesta sporthallar behöver du nyckelbricka för att komma in på din bokade tid.
  • När det gäller gymnastiksalar och skolsporthallar behöver du kontakta skolan för att få nyckel. Ta kontakt minst en vecka innan er bokade tid och se till att ni också får information om larm med mera. Om du ska göra en bokning nära inpå, kontakta gärna skolan innan och kontrollera att du hinner få tillgång till nyckeln.
  • Några sporthallar har personal på plats och då krävs inte nyckelbricka.

Bollplaner

För att få tillgång till omklädningsrum och tända planbelysningen behöver ni en nyckelbricka.

Så beställer du och hämtar nyckelbricka

Du beställer nyckelbricka via vårt kontaktformulär.

Du hämtar nyckelbrickan i receptionen på idrotts-och föreningsförvaltningens kontor på Nedre Kaserngården 1. Du hittar receptionens öppettider på denna sida, under rubriken Kontakta idrotts-och föreningsförvaltningen.

Problem att komma in i anläggningen?

Om du har problem med att komma in i en lokal som du bokat, dubbelkolla först att du verkligen bokat anläggningen.

Om du har akuta problem att komma in i en anläggning där det krävs nyckelbricka, kontakta vår ambulerande personal på telefonnummer 031-368 22 25.

Kontakta idrotts- och föreningsförvaltningen

Har du synpunkter eller frågor om nycklar och passersystem, kontakta idrotts- och föreningsförvaltningen.

Telefon

Telefon
031-368 20 00

Besöksadress

Nedre Kaserngården 1

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[12.030634455396443,57.73514580713637] }, "properties":{ "title":"Föreningsstöd idrotts- och föreningsförvaltningen", "content":"Nedre Kaserngården 1" } }]

Postadress

Box 114
401 21 Göteborg

Öppettider

Skriv till oss

Hör gärna av dig om du har frågor eller synpunkter kring bokningar av lokaler eller anläggningar, föreningsbidrag eller annat stöd till föreningar.
${loading}