Till sidans huvudinnehåll

Goteborg.se ligger nere på söndag 16 juni kl. 9-15

Senast uppdaterad: 14 juni 2024 klockan 10:33

På söndag 16 juni utför vi underhåll på goteborg.se. Det innebär att goteborg.se ligger nere ungefär klockan 9-15, men det kan bli klart tidigare. Vi hoppas att det inte skapar problem för dig och att du har möjlighet att besöka webbplatsen en annan tid.

En person skjuter en boll i ett mål i en sporthall.

Boka idrottsanläggning

I Göteborg finns en mängd idrottsanläggningar som både privatpersoner och organisationer kan använda. Här hittar du information om vilka idrottsanläggningar som finns och hur du gör för att boka och använda dem.

Så bokar du idrottsanläggning och samlingslokal

I Göteborgs Stad finns många idrottsanläggningar som privatpersoner, föreningar, företag och skolor kan använda. Du som vill använda en idrottsanläggning måste boka tid. Här kan du läsa hur du gör.

Ansök om återkommande tid i idrottsanläggning

Många föreningar, företag och privatpersoner vill ha en återkommande tid på en bollplan, i en sporthall eller annan idrottsanläggning. När föreningar som tillhör de större idrotterna fått sina tider av förbunden släpps de tider som är kvar till andra aktörer.

Priser och avgifter idrottsanläggningar

Vad det kostar att boka beror på vilken typ av anläggning det gäller och vem det är som bokar. Alla priser finns i idrotts- och föreningsförvaltningens prislista.

Bokningsvillkor och ordningsregler

Här hittar du generella bokningsregler och ordningsregler i idrottsanläggningar och samlingslokaler.

Nycklar och nyckelbrickor till idrottsanläggningar

Olika idrottsanläggningar har olika typer av nyckel- och passersystem. Här får du en överblick, men viktigast är att du alltid kontrollerar vad som gäller för just den anläggning du bokat.

Fördelning av tider i idrottsanläggningar

Varje år fördelar idrotts- och föreningsförvaltningen tider i Göteborgs idrottsanläggningar. För att fördelningen ska vara så rättvis och likvärdig som möjligt utgår den från särskilda fördelningsanvisningar.

Relaterad information

Idrottsanläggningar och hallar

Här hittar du vilka idrottsanläggningar som finns, var de ligger och mer information om för dig som bokat en anläggning.

Samlingslokaler

Här hittar du vilka samlings- och möteslokaler som finns och hur du gör för att boka.

${loading}