Till sidans huvudinnehåll
En person skjuter en boll i ett mål i en sporthall.

Boka idrottsanläggning

I Göteborg finns en mängd idrottsanläggningar och sporthallar som både privatpersoner och föreningar kan boka och använda. Här hittar du information om vilka idrottsanläggningar som finns och hur du gör för att använda dem.

Tillfälligt stopp för att boka tider i sporthallar och ishallar

29 september 2023

Tider i sporthallar 

Just nu går det inte att boka tider i sporthallar eftersom schema- och matchplanering fortfarande pågår. Vi vet just nu inte när det blir möjligt att boka igen men arbetar för att kunna öppna snarast.

Tider i ishallar 

Just nu går det inte att boka tider i ishallar, eftersom omfördelning av tider pågår på grund av förseningar av isarna i Rambergsrinken och Kvibergs Parks ishall. Vi vet just nu inte när det blir möjligt att boka igen men arbetar för att kunna öppna snarast.


Så använder du e-tjänsten för att boka idrottsanläggning och samlingslokal

I Göteborgs Stad finns många idrottsanläggningar som privatpersoner, föreningar och företag kan boka. Här får du veta hur du gör för att boka.

Ansök om återkommande tid i idrottsanläggning

Många föreningar, företag och privatpersoner vill ha en återkommande tid på en bollplan, i en sporthall eller annan idrottsanläggning. När föreningar som tillhör de större idrotterna fått sina tider av förbunden släpps de tider som är kvar till andra aktörer.

Priser och avgifter idrottsanläggningar

Vad det kostar att boka beror på vilken typ av anläggning det gäller och vem det är som bokar. Alla priser finns i idrotts- och föreningsförvaltningens prislista.

Bokningsvillkor och ordningsregler

Här hittar du generella bokningsregler, avbokningsregler och ordningsregler i idrottsanläggningar och samlingslokaler.

Nycklar och nyckelbrickor

Olika idrottsanläggningar har olika typer av nyckel- och passersystem. Här får du en överblick, men viktigast är att du alltid kontrollerar vad som gäller för just den anläggning du bokat.
${loading}