Till sidans huvudinnehåll
En person skjuter en boll i ett mål i en sporthall.

Boka idrottsanläggning

I Göteborg finns en mängd idrottsanläggningar och sporthallar som både privatpersoner och föreningar kan boka och använda. Här hittar du information om vilka idrottsanläggningar som finns och hur du gör för att använda dem.

Snart går det att boka tider på konstgräsplaner

29 september 2023

Tider på konstgräsplaner för perioden 1 januari-31 mars släpps i slutet av vecka 48.

Så använder du e-tjänsten för att boka idrottsanläggning och samlingslokal

I Göteborgs Stad finns många idrottsanläggningar som privatpersoner, föreningar och företag kan boka. Här får du veta hur du gör för att boka.

Ansök om återkommande tid i idrottsanläggning

Många föreningar, företag och privatpersoner vill ha en återkommande tid på en bollplan, i en sporthall eller annan idrottsanläggning. När föreningar som tillhör de större idrotterna fått sina tider av förbunden släpps de tider som är kvar till andra aktörer.

Priser och avgifter idrottsanläggningar

Vad det kostar att boka beror på vilken typ av anläggning det gäller och vem det är som bokar. Alla priser finns i idrotts- och föreningsförvaltningens prislista.

Bokningsvillkor och ordningsregler

Här hittar du generella bokningsregler, avbokningsregler och ordningsregler i idrottsanläggningar och samlingslokaler.

Nycklar och nyckelbrickor

Olika idrottsanläggningar har olika typer av nyckel- och passersystem. Här får du en överblick, men viktigast är att du alltid kontrollerar vad som gäller för just den anläggning du bokat.

Fördelning av tider i idrottsanläggningar

Varje år fördelar idrotts- och föreningsförvaltningen tider i Göteborgs idrottsanläggningar. För att fördelningen ska vara så rättvis och likvärdig som möjligt utgår den från särskilda fördelningsanvisningar.
${loading}