Till sidans huvudinnehåll
Flera personer som spelar rullstolsbasket i en sporthall.

Idrottsanläggningar och hallar

I Göteborg finns en mängd idrottsanläggningar och sporthallar som både privatpersoner, föreningar, skolor och andra aktörer kan boka och använda.

Tillfälligt stopp för att boka tider i sporthallar och ishallar

17 augusti 2023

Tider i sporthallar 

Just nu går det inte att boka tider i sporthallar eftersom schema- och matchplanering fortfarande pågår. Vi vet just nu inte när det blir möjligt att boka igen men arbetar för att kunna öppna snarast.

Tider i ishallar 

Just nu går det inte att boka tider i ishallar, eftersom omfördelning av tider pågår på grund av förseningar av isarna i Rambergsrinken och Kvibergs Parks ishall. Vi vet just nu inte när det blir möjligt att boka igen men arbetar för att kunna öppna snarast.

Relaterad information

Bad och simhallar

Runt om i Göteborg finns simhallar för dig som vill lära dig att simma, motionssimma, simträna, leka, hoppa eller rehabträna.

Boka anläggning eller yta för evenemang

Är ni en förening eller privat aktör som vill ordna ett evenemang? Då kan ni boka en anläggning eller yta för exempelvis mässa, cirkus, turnering, lopp, konsert eller festival.

Så utvecklas idrottsområden och motionsanläggningar

I Göteborg ska stadens invånare kunna idrotta och ha en aktiv fritid. När staden växer behöver också utbudet av idrottsmöjligheter öka. Just nu sker en stor satsning på att bygga nya och rusta upp befintliga idrottsanläggningar.

${loading}