Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen
Flera segelbåtar i en hamn.

För dig som vill ansöka om båtplats eller vinterplats

Grefab arbetar för att så många som möjligt ska kunna förverkliga drömmen om ett upplevelserikt båtliv. Grefab ägs av Göteborgs Stad, Mölndals Stad, Partille kommun och Ale kommun. Här ansöker du om båtplats och vinterplats.

Vi har lediga säsongsplatser

26 maj 2023

Har du inte löst båtplats inför sommaren finns det nu möjlighet att hyra en tillfällig plats för denna säsongen.

Är du intresserad ? anmäl dig först till vår båtplatskö.
Sedan hör du av dig till oss på telefon 031— 368 58 00

Ansök om båtplats och vinterplats

Det är det kommunala bolaget Grefab som äger, driver och utvecklar fritidsbåtshamnar i Göteborg. Här ansöker du om båtplats och vinterplats.

Ändra i din båtplatsansökan

Här kan du som står i båtplatskö ändra din adress, båt och dina hamnönskemål

Båtplatskö och kötider

Här kan du se hur lång väntetid det är för att få båtplats i någon av Grefabs hamnar. Du kan också läsa om hur båtplatskön fungerar och vad som gäller när du får ett erbjudande om båtplats.

Ändra dina kontaktuppgifter hos Grefab

Här kan du ändra dina kontaktuppgifter hos Grefab