Till sidans huvudinnehåll
Datum har passerat

Ditt hjärtas språk

Måndag 11 mars kl. 10:45–11:45

Arrangör Stadsbiblioteket på Götaplatsen
Kostnad Gratis

Har du/ni barn mellan 6 månader och 2 år och talar fler språk än svenska i familjen? Är du sugen på att träffa andra föräldrar och lära dig mer om ditt/ert barns språkutveckling?Välkommen att anmäla dig/er till Ditt hjärtas språk! Vi träffas tre måndagar för att umgås och prata om bibliotek, flerspråkighet och språkutveckling.

4/3 Lär känna ditt bibliotek

På den första träffen får ni lära känna ert bibliotek. Vi visar biblioteket och berättar om bibliotekets utbud och digitala tjänster.

11/3 Logopeden hälsar på

Logopeden Erik kommer och berättar om barns språkutveckling och flerspråkighet.

18/3 Språka tillsammans!

Den sista träffen ägnar vi oss åt rim, ramsor och högläsning. Vi pratar om varför det är så bra att läsa högt med sitt barn och tipsar varandra om böcker för de minsta.

Tillgänglighet: Har ditt barn eller du behov av särskilda anpassningar för att ert besök hos oss ska fungera? Hör då av dig till oss, i god tid innan ert besök, så skall vi göra vårt bästa för att hjälpa till: barn.stadsbiblioteket@kultur.goteborg.se 

Datum

Måndag 11 mars kl. 10:45–11:45

Lägg till i kalendern

Anmälan

Plats och kontaktuppgifter

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.979387427535492,57.69777392217498] }, "properties":{ "title": "Ditt hjärtas språk", "content": "Aktiviteter för Stadsbiblioteket på Götaplatsen" } }]

Kategorier

  • Litteratur/Poesi

Målgrupp

  • Barn

Tipsa en vän

Dela aktiviteten

Hittar du inte vad du letar efter?

Visa alla aktiviteter i Göteborgs Stads kalendarium

${loading}