Till sidans huvudinnehåll

Göteborgs Stad på Bokmässan


Möt oss på Bokmässan 28 september - 1 oktober. Förvaltningarna för kultur, förskola och grundskola är på plats med egen scen, lästält, bokbussar och mycket mer.

På Bokmässan lyfter vi frågor om läsfrämjande åtgärder, ett allt viktigare demokratiuppdrag för biblioteken och förskolans möjligheter och utmaningar i en mångspråkig stad. Förvaltningarna har ett eget område med Kulturscenen och Skolscenen torsdag 28 september på plan 2, F-hallen. Kulturförvaltningen är även delarrangörer för Yttrandefrihetsscenen i H-hallen.

Biblioteken kommer vara på plats under mässans alla dagar, 28 september till 1 oktober, med bland annat bokbussar och lästält. Förskoleförvaltningen har utöver programpunkter på Skolscenen en egen monter, C05:02, där besökare är välkomna under mässan. 

Alla aktiviteter finns hittar du under Program för Göteborgs Stad på Bokmässan 2023

Om Bokmässan

Bokmässan är en av Nordens största kulturevenemang, ett arrangemang för litteratur, demokrati och kultur där internationella och svenska opinionsbildare och beslutsfattare möts. Mässan har runt 80 000 besök, och två av de största besökargrupperna är bibliotekarier och lärare.

Relaterat

Bild på Jeff Kinney. Foto: Filip Wolak

Författarbesök med Jeff Kinney

2023-09-25

"Dagbok för alla mina fans"-författaren Jeff Kinney besöker Kulturhuset Bergsjön och Stadsbiblioteket i samband med Bokmässan.

Kontakta kulturförvaltningen

Har du frågor om Göteborgs Stads medverkan på bokmässan så kan du kontakta kulturförvaltningen

Telefon och e-post

Telefon
031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Östra Hamngatan 16

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.966917535779988,57.709461801548784] }, "properties":{ "title":"Kulturförvaltningen", "content":"Östra Hamngatan 16" } }]

Postadress

Östra Hamngatan 16, plan 4
411 09 Göteborg

${loading}