Till sidans huvudinnehåll

Trafik Göteborg


Trafik Göteborg finns till för dig som rör dig i trafiken – oavsett trafikslag. Vi ger dig den trafikinformation som du behöver för att hålla dig uppdaterad om aktuella händelser i trafiken och för att kunna planera din resa på bästa sätt.

Göteborg växer och utvecklas – men en stad i förändring innebär också att du som trafikant påverkas på olika sätt. Vi på Trafik Göteborg förser dig med trafiknyheter så att du vet vad som händer, hur du kan ta dig fram och hur du kan ta bra beslut om din resa. 

Trafikinformation i olika kanaler

På vår hemsida finns trafikinformation för dig som rör dig i trafiken, oavsett hur du tar dig fram. Här samlar vi de senaste trafiknyheterna och information och länkar till större projekt och arbeten. Besök trafikgoteborg.se.

Du kan följa Trafik Göteborg i flera digitala kanaler. På så sätt får du snabbt information om kommande trafikstörningar och andra nyheter om Göteborgstrafiken. Följ Trafik Göteborg på Facebook , Trafik Göteborg på Instagram eller Trafik Göteborg på Youtube.

Veckans trafik är ett veckobrev med nyheter om aktuella och planerade trafikstörningar. Prenumerera genom att fylla i din e-postadress på trafikgoteborg.se.

Trafiken.nu-appen och Trafiken.nu på webben visar en karta över trafikläget i realtid. Där kan du se var köerna är just nu, få push-notiser om trafikstörningar och följa det aktuella trafikläget från över 200 trafikkameror. Bilderna och upptagningarna från trafikkamerorna sparas inte.

Om Trafik Göteborg

Trafik Göteborg är ett samarbete mellan Göteborgs Stad, Trafikverket och Västtrafik och har som uppdrag att hjälpa trafikanterna i Göteborgsregionen att planera sina resor på bästa sätt.

Tips och idéer?

Trafik Göteborg vill bli ännu bättre på informationen som går ut till trafikanterna! Har du förslag på hur information kan förbättras? Kontakta Trafik Göteborgs trafikredaktion.

Kontakta Göteborgs Stad

Har du synpunkter eller frågor om Trafik Göteborg så kan du kontakta Göteborgs Stad.

Telefon och e-post

Telefon
031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Postadress

Göteborgs Stad
404 82 Göteborg

Öppettider

${loading}