Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen

Tidningen Färdskrivaren


I Färdskrivaren skriver vi om nyheter som rör färdtjänst, flexlinjen och kollektivtrafik. Alla färdtjänstresenärer får tidningen i brevlådan två gånger om året. Du kan välja att få den i tryckt form, som Daisy-skiva eller talkassett.

Information om personuppgiftsincident

10 maj 2023

Tre av de trafikleverantörer som serviceresor har avtal med för att utföra färdtjänstresor med mera anmälde att de drabbats av en it-attack under måndagen den 20 mars 2023. Informationen i leverantörernas system har vid händelsen gjorts otillgänglig, resor har inte kunnat bokas. Det har efter att leverantörerna själva utrett händelsen inte varit möjligt att fastställa om personuppgifter röjts vid händelsen, men det går inte att utesluta.

Senaste informationen om händelsen

Färdskrivaren som webbtidning

Här kan du ladda ner och läsa senaste numret av tidningen som PDF.

Färdskrivaren nummer 1, 2023

Vill du prenumerera på Färdskrivaren via webben? Inga problem. Kontakta oss så skickar vi e-post till dig varje gång det kommer ett nytt nummer. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan.

Färdskrivaren som taltidning

Det går också att lyssna på tidningen. Färdskrivaren finns att få gratis på Daisyskiva. Hör av dig till kundservice om du vill få tidningen på Daisy-skiva, eller om du vill lyssna på äldre nummer. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan.

Lyssna på Färdskrivaren direkt i din dator, telefon eller surfplatta

Du kan lyssna på senaste numret av Färdskrivaren direkt i din dator, telefon eller surfplatta. Om du använder appen Legimus kan du få Färdskrivaren direkt i din telefon eller surfplatta. Du hittar mer information på www.legimus.se .

Tidigare nummer

Kontakta oss om du är intresserad av äldre nummer av tidningen.

Kontakta serviceresors kundservice

Har du synpunkter eller frågor om Färdskrivaren så kan du kontakta serviceresors kundservice.

Telefon och e-post

Telefon
031-368 25 50
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Postadress

Box 2403
403 16 Göteborg

Öppettider

${loading}