Aktiviteter för familjer

Här hittar du ett urval av aktiviteter som särskilt riktar sig till familjer. Du kan till exempel gå på sångstunder, sagoteatrar och mycket mer.

Aktiviteterna du ser här är hämtade från Göteborgs stads kalendarium. Där kan du söka efter fler aktiviteter. Tänk på att det även finns många andra som anordnar aktiviteter i Göteborg, som föreningar och andra ideella verksamheter, som svenska kyrkan och stadsmissionen.

Grupp för föräldrar till barn som utsatts för sexuella övergrepp

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Datum, tid och beskrivning

Datum
Torsdag 13 oktober
Tid
17:00–19:00
Kostnad
Gratis

Stödcentrum för brottsutsatta erbjuder en föräldragrupp för dig som har ett barn eller en ungdom som utsatts för sexuella övergrepp. Vi vet att det kan vara bra att träffa andra föräldrar med liknande erfarenhet. 

I gruppen får du kunskap om hur ett sexuellt övergrepp kan påverka såväl den utsatte som familjen och nätverket. 

Vi träffas vid sex tillfällen med olika teman. Vi som leder gruppen arbetar på Stödcentrum för brottsutsatta och är vana att möta både föräldrar, barn och unga som har erfarenhet av sexuella övergrepp. 

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Stödcentrum för brottsutsatta
Plats
Norra Hamngatan 8
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
Telefon
020-52 05 30
Kontaktperson
Jessica Rosander, Emma Petersson
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.962227607097777,57.7062786357195] }, "properties":{ "title": "Grupp för föräldrar till barn som utsatts för sexuella övergrepp", "content": "Arrangör: Stödcentrum för brottsutsatta" } }]
Nyckelord
barn
ungdom
Förälder
Föräldragrupp
sexualbrott