Aktiviteter för familjer

Här hittar du ett urval av aktiviteter som särskilt riktar sig till familjer. Du kan till exempel gå på sångstunder, sagoteatrar och mycket mer.

Aktiviteterna du ser här är hämtade från Göteborgs stads kalendarium. Där kan du söka efter fler aktiviteter. Tänk på att det även finns många andra som anordnar aktiviteter i Göteborg, som föreningar och andra ideella verksamheter, som svenska kyrkan och stadsmissionen.

Tillsammans - samtal om förhållande och föräldraskap

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Datum, tid och beskrivning

Datum
Onsdag 5 oktober
Tid
10:30–11:30
Kostnad
Gratis

Familjecentralen Draken bjuder in till samtal om föräldraskapets påverkan på den vuxna parrelationen.  Samtalet leds av Drakens personal, Rebecca som är specialpedagog och familjehandledare samt Kerstin som är förskollärare. 

Välkomna! 

If you need an interpreter please call 031- 365 72 95 at least one week in advance.

Familjecentralen är en mötesplats för blivande föräldrar och familjer med barn upp till 6 år – att leka, träffas och få stöd. Du kan träffa andra föräldrar och utbyta erfarenheter samtidigt som barnen kan leka och utvecklas. Här finns öppen förskola och föräldrarådgivning under ett och samma tak och vi samarbetar med många olika professioner. 

Du är alltid välkommen att ringa om du har frågor. 

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Familjecentralen Glasmästaregatan Draken
Plats
Glasmästaregatan 6A
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
Telefon
031- 365 72 95
Kontaktperson
Rebecca Ekberg
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.99111125818211,57.68347234330301] }, "properties":{ "title": "Tillsammans - samtal om förhållande och föräldraskap", "content": "Arrangör: Familjecentralen Glasmästaregatan Draken" } }]
Nyckelord
barn
Familj
Föräldraskap
småbarnsförälder
parrerelation