Aktiviteter för familjer

Här hittar du ett urval av aktiviteter som särskilt riktar sig till familjer. Du kan till exempel gå på sångstunder, sagoteatrar och mycket mer.

Aktiviteterna du ser här är hämtade från Göteborgs stads kalendarium. Där kan du söka efter fler aktiviteter. Tänk på att det även finns många andra som anordnar aktiviteter i Göteborg, som föreningar och andra ideella verksamheter, som svenska kyrkan och stadsmissionen.

Familjefest med ljus och jojk

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Datum, tid och beskrivning

Datum
Lördag 4 december 2021
Tid
16:00–18:00
Kostnad
Gratis
Lördag 4 december kl. 16-18 anordnar Community center i Brunnsbo en Familjefest på baksidan av Mötesplats Backa-Brunnsbo, Folkvisegatan 14.
 
Meeting Plays är på plats med deras kulturvagn, upplyst av lampor och ljusslingor. Tillsammans med Meeting Plays skapar vi en ljushatt-parad. Elin Teilus är sångerska och jojkare och kommer både framträda men också hålla i jojk-workshop så att alla som är där får prova på att jojka.
 
I pannkakstältet serveras pannkakor. Allt är gratis!
Välkomna!

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Community center i Brunnsbo
Plats
Folkvisegatan 14
Telefon
0725358210
Kontaktperson
Anki Kallenberg
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.973603344114252,57.731543238396725] }, "properties":{ "title": "Familjefest med ljus och jojk", "content": "Arrangör: Community center i Brunnsbo" } }]
Kategorier
Mat
Eget skapande
Hantverk
Dans
Musik
Nyckelord
meeting plays
Familj
familj
Jojk
Målgrupp
Barn
Ungdom
Senior
Personer med funktionsnedsättning
Finska Suomeksi