Föreläsningar

Budget- och skuldrådgivningen i Göteborg erbjuder föreläsningar i privatekonomi. Innehållet i föreläsningen kan anpassas efter era önskemål.

Föreläsningar om privatekonomi

Budget- och skuldrådgivningen arbetar med privatekonomi. Privatekonomi intresserar de flesta eftersom det är en del av vardagen. Vi vill öka kunskapen som alla behöver för att få en ekonomi i balans. Ökad kunskap ger ökat självförtroende och då kan du ta itu med det du behöver för att kunna göra medvetna val och planera långsiktigt.

Våra erfarna föreläsare tar upp intressanta och aktuella exempel. Du kan få svar på dina frågor. Vi lyssnar självklart på era önskemål och ger er en kostnadsfri, skräddarsydd föreläsning.

Vi kan komma till er

Det vanligaste är att vi kommer till en arbetsplats, utbildningslokal, skola, bibliotek eller liknande. Om ni hellre vill komma till oss på Ekelundsgatan 1 så har vi också möjlighet att ta emot er här i våra egna lokaler.

Digitala föreläsningar

Vi kan hålla samma föreläsningar och workshop digitalt. Exempelvis om deltagarna kommer att delta från olika platser eller för att bidra till att förhindra smittspridningen av Covid-19.

Bokning

Föreläsning i privatekonomi bokas genom:

Budget- och skuldrådgivningen, telefon 031-368 08 00, måndag-torsdag kl. 9-12
E-post budget@demokratimedborgarservice.goteborg.se