Till sidans huvudinnehåll

Att vistas på Kålltorps hospice


Vård på hospice betyder att se hela människan. Vi ser till att du får bästa möjliga smärt- och symtomlindring, men också att du och dina anhöriga får psykologiskt stöd under din tid hos oss.

Här erbjuds du en harmonisk, trygg och lugn miljö. Vi som arbetar här finns här för dig, dygnet runt. Vi strävar efter att du ska känna ett fysiskt, psykiskt, socialt och andligt välbefinnande hos oss. Dina anhöriga och vänner är alltid välkomna att besöka dig.

Här får du ett eget rum med toalett, dusch och pentry. Rummet är möblerat med säng, byrå, fåtölj och en bäddsoffa om du får gäster som vill övernatta. Du har egen tv, radio och tillgång till telefon och internet. Alla rum har balkong eller uteplats. Det finns även en stor gemensam terrass dit du kan komma ut i din säng.

Sinnenas trädgård skapar en lugn utemiljö. Här finns bland annat ett lusthus att besöka samt en gemensam terrass dit du kan komma ut i din säng.

Fotvård och hårvård erbjuds mot en kostnad, går att boka via personal.

Personalen finns här för dig

På hospice finns sjuksköterskor och undersköterskor dygnet runt. Det finns läkare som är tillgänglig dagtid och jourtid utifrån dina behov. Vi får också regelbundna besök av arbets- och fysioterapeuter.

Kurator hjälper dig i kontakten med myndigheter och finns till för personliga samtal. Även diakon och präst från sjukhuskyrkan erbjuder stöd. Vi har volontärer som erbjuder social samvaro och hjälper till med bland annat bakning och blomskötsel.

Gäster och anhöriga är alltid välkomna

Hos oss finns inga speciella besökstider. Dina anhöriga och vänner är alltid välkomna att besöka dig. Det finns också möjlighet för dem att övernatta.

Vill du veta mer om oss?

Du som vill veta mer om vår verksamhet och se dig runt i lokalerna är välkommen att komma på besök. Innan du kommer är det viktigt att du hör av dig till oss och bokar en tid.

Kålltorps Hospice, broschyr för utskrift

Kontakta Kålltorps hospice

Vill du veta mer eller har du frågor om Kålltorps hospice kan du kontakta oss.

Telefon och e-post

Telefon
031-365 56 58
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Kaggeledsbacken 1

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[12.034648436891493,57.721300865937266] }, "properties":{ "title":"Kålltorps hospice", "content":"Kaggeledsbacken 1" } }]

Postadress

Box 334
421 23 Västra Frölunda

Fax
031-365 56 77
${loading}