Till sidans huvudinnehåll

Träff för blivande föräldrar

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Datum, tid och beskrivning

Datum
Onsdag 14 juni
Tid
15:30–17:00
Kostnad
Gratis

Välkomna till familjecentralen Drakens träff för blivande föräldrar. Vi som arbetar på Draken är pedagoger på öppna förskolan och föräldrarådgivare. Vi kommer visa runt i våra lokaler och berättar om våra verksamheter som finns för dig och din familj när du/ni har fått barn. Tillsammans med andra föräldrar och oss får ni också möjlighet att reflektera kring förväntningar och kommande tid med ert barn.

OBS begränsat antal platser! Vänligen anmäl via e-post till oppna.forskolan.draken@forskola.goteborg.se, ange hur många som kommer samt vilket datum du/ni vill komma (5/4 klockan 15.30-17 eller 14/6 klockan 15.30-17). Vi vill ha anmälan en vecka före träffen. 

Välkomna!

If you need an interpreter please call 031- 365 72 95 at least one week in advance.​

Familjecentralen är en mötesplats för blivande föräldrar och familjer med barn upp till 6 år – att leka, träffas och få stöd. Du kan träffa andra föräldrar och utbyta erfarenheter samtidigt som barnen kan leka och utvecklas. Här finns öppen förskola och föräldrarådgivning under ett och samma tak och vi samarbetar med många olika professioner. 

Du är alltid välkommen att ringa om du har frågor. 

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Familjecentralen Glasmästaregatan Draken
Plats
Glasmästaregatan 6A
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
Telefon
0313650000
Kontaktperson
Rebecca Ekberg och Kerstin Olsson
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.99111125818211,57.68347234330301] }, "properties":{ "title": "Träff för blivande föräldrar ", "content": "Arrangör: Familjecentralen Glasmästaregatan Draken" } }]
Nyckelord
Föräldraskap
Öppna förskolan Draken
vänta barn
graviditet
Familjecentral
småbarnsförälder
öppna förskolan
familj
blivande föräldrar
${loading}