Till sidans huvudinnehåll
Närbild på en bordskalender

Väntetider och erbjudande


När du har fått ett beslut om att du ska få bo på ett vård- och omsorgsboende får du ett erbjudande om en lägenhet inom tre månader som passar dina behov. Vi kan inte svara på exakt hur lång väntetiden är, men du kan kontakta boendesamordningen för den ungefärliga väntetiden just nu.

Så går det till när du får ett erbjudande

När du får erbjudande om lägenhet på ett vård- och omsorgsboende kan du besöka boendet. Kontakta det vård- och omsorgsboende du fått erbjudandet på för att besöka det.

Hitta vård- och omsorgsboende

När du tackat ja till boendet ska du flytta in så snart lägenheten är inflyttningsklar. Vi försöker ta hänsyn till dina önskemål men det är inte säkert att det kommer finnas en ledig lägenhet på något av dina önskemål. Du kan stå kvar i kön till ditt första önskemål när du flyttat in till lägenheten du fått erbjudande om.

Är du på korttidsplats?

Om du är på en korttidsplats och har ett beslut om vård- och omsorgsboende måste du tacka ja till första erbjudandet. Tackar du nej behöver du flytta tillbaka hem.

Aktuell väntetid

Vi kan inte svara på hur lång väntetiden är för ett specifikt boende. Det beror på att de flesta som bor i lägenheterna bor kvar livet ut. Du kan kontakta boendesamordningen om du vill veta hur den ungefärliga väntetiden ser ut just nu.

Kontakta Boendesamordning äldreomsorg

Har du synpunkter eller frågor kring ditt erbjudande om ett vård- och omsorgsboende eller dina önskemål av ett specifikt boende så kan du kontakta Boendesamordning äldreomsorg.

Öppettider

Telefon och e-post

Telefon
031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Postadress

Box 334
421 23 Västra Frölunda

För dig som är utförare / Anmäl ledig lägenhet

Den här länken vänder sig till dig som i ditt arbete är berörd av boendesamordning för äldre i Göteborgs Stad. Här anmäler du ledig lägenhet eller korttidsplats.

Anmäl ledig lägenhet eller korttidsplats
${loading}