Till sidans huvudinnehåll

Goteborg.se ligger nere på söndag 16 juni kl. 9-15

Senast uppdaterad: 14 juni 2024 klockan 10:33

På söndag 16 juni utför vi underhåll på goteborg.se. Det innebär att goteborg.se ligger nere ungefär klockan 9-15, men det kan bli klart tidigare. Vi hoppas att det inte skapar problem för dig och att du har möjlighet att besöka webbplatsen en annan tid.

Tre personer sitter tillsammans utomhus. De skrattar och är glada.

Lundby Park (Attendo)

Attendo Lundby Park är ett nytt nybyggt och modernt äldreboende. Med inriktning Sport & Spa och Kultur & nöje står aktiviteter och välmående i fokus. Här kan du hålla dig aktiv i ett gemensamt gym. Du kan även njuta av bastu och bad i vår spaavdelning. I sportbaren kan man ta något gott att dricka och följa favoritlaget via vår storbilds-TV eller njuta av värmen i vårt solrum.

Boendet har 99 trivsamma och ljusa lägenheter fördelat på tio avdelningar med stora balkonger och fina gemensamma utrymmen för samvaro. Här skapas omsorg på ditt sätt. Det är du som bestämmer hur din dag ska se ut, hur omsorgen ska utformas och vilka aktiviteter och utflykter du vill vara med på.

Boendet ligger nära butiker, restauranger och spårvagnen stannar precis utanför. Här finns även möjlighet till parboende om båda personerna har ett biståndsbeslut för särskilt boende.

Till webbplats för Lundby Park (Attendo)

Besöksadress

Hjalmar Brantingsgatan 100

Geografiskt område

Hisingen

Om Lundby Park (Attendo)

Inriktning
Parboende
Boende med enhet för personer med demenssjukdom
Boende med allmän vård och omsorg (somatisk)
Läge
Nära butiker och service
Naturnära
Organisationsform
Fristående

Kontaktuppgifter

Nikolina Matovska, verksamhetschef

Hittar du inte vad du letar efter?

Till Hitta vård- och omsorgsboende

${loading}