Till sidans huvudinnehåll
Kvinna tittar ner i laptop

Bli bättre på att använda ny teknik

Får du panik av teknik, är din smarta telefon dum och känner du dig vilse i www? Det behöver inte vara så svårt. Här finns tips, råd och inspiration hur du kan bli bättre på att använda ny teknik.

Bli mer digital

Är du senior och vill bli mer digital? Det behöver inte vara så svårt. Här finns tips och råd om digital teknik, verktyg och tjänster.

Kalendarium

Här finns den hjälp seniorer kan få på bibliotek och mötesplatser. Allt från digital handledning till föreläsningar om nätbedrägeri. 

Så undviker du att bli lurad på nätet

Den internetrelaterade brottsligheten ökar i Sverige. Bedragarnas tillvägagångssätt förändras hela tiden. Här är några tips på hur du kan skydda dig mot bedrägerier.

Teknikstöd i hemmet i Nordost

Du som bor i Nordost och fyllt 69 år kan få gratis hjälp med mobilen, datorn eller surfplattan i ditt hem.

Relaterad information

Får du panik av teknik?

Just nu lyfter vi den hjälp seniorer kan få på bibliotek och mötesplatser, i form av allt från digital handledning till föreläsningar om nätbedrägeri. Du hittar alla aktiviteter i vårt kalendarium.

Ett foto av händer som skriver på en laptop.
Omsorg och stöd

Har du fått en faktura för något du inte beställt?

Här hittar du information om vad en bluffaktura är för något. Du kan även läsa om hur du bestrider en faktura eller betalar en faktura under protest. Bor du i Göteborg kan vi på konsumentrådgivningen hjälpa till att svara på dina frågor.

${loading}