Om Speldags

Speldags ger dig möjlighet att njuta av levande musik och underhållning även på äldre dagar. När du inte längre orkar ta dig ut och ta del av kulturutbudet, då kommer Speldags till dig.

Speldags hittar nya vägar att nå sin publik

När Speldags artister inte längre kan besöka äldreboenden, träffpunkter och vårdavdelningar runt om i Göteborg på grund smittspridningen av coronaviruset har verksamheten hittat kreativa lösningar för att nå ut till sin publik. Under året sänder Speldags inspelade konserter och spelar live utomhus.

Vad är Speldags?

Musik och underhållning kan tillföra mycket glädje i livet. Vi på Speldags vill att du som äldre ska kunna fortsätta ta del av kulturen. Speldags bokar artister som uppträder i form av dans, musik, sång, teater och uppläsningar på olika platser i Göteborg. Våra artister besöker bland annat äldreboenden, träffpunkter och vårdavdelningar.

Hur fungerar Speldags

Speldags lägger olika spelprogram, beroende på efterfrågan och önskemål.
Du kan läsa och ladda ned de aktuella programmen tillsammans med information om artisterna.  

Aktuella artister och spelschema

Du kan alltid ha önskemål om du vill att Speldags ska komma till ditt boende eller träffpunkt. Du kan också önska om du vill ha en viss slags underhållning eller artist. Kontakta personalen så hjälper de dig. När du önskar artister ska du vara medveten att de är just önskemål. Vi går igenom, diskuterar och sparar alla önskemål och åsikter som kommer in till oss.