Hitta museer

I Göteborg finns det gott om museer för dig som vill se konst, utforska havets djup eller göra en resa i tiden. Fri entré gäller för besökare under 25 år. För 60 kronor kan du gå in under hela dagen på museet där biljetten är köpt. Det finns även möjlighet att köpa en årsbiljett för 100 kronor och få tillgång till stadens kommunala museer.

Årsbiljetten gäller kalenderår på Göteborgs konstmuseum, Göteborgs stadsmuseum, Sjöfartsmuseet Akvariet* och Röhsska museet*. Särskild avgift kan förekomma till vissa utställningar och programpunkter. Årsbiljetten är en värdehandling och får endast användas av en person. Borttappat kort ersätts ej.

Göteborg konsthall har fri entré.

*Sjöfartsmuseet Akvariet är stängt för om- och tillbyggnad och öppnar igen 2021. Röhsska museet är tillfälligt stängt och öppnar i början av 2019.

Fri entré för seniorer folkbokförda i Göteborg

Gäller från och med året du fyller 65 år. Du kan hämta ut ditt seniorkort i receptionen på valfritt museum mot uppvisande av giltig legitimation. Kortet gäller under 2018 på ovannämnda museer. Särskild avgift kan förekomma till vissa utställningar och programpunkter. Seniorbiljetten ska medföras och uppvisas vid varje besök.

Öppettider

Museerna är öppna tisdag till söndag. För aktuella och avvikande öppettider se respektive museums hemsida.

Filtrera

Hittade 6 st
Visa som: