Mötesplatser för unga

Vill du utveckla dina intressen eller hitta nya aktiviteter? Starta band, skejta, dansa eller ordna en vernissage? Välkommen till kommunens många mötesplatser för unga.

Fritidsgårdar

Fritidsgårdarna är mötesplatser där unga själva sätter agendan. Här ryms många olika aktiviteter, både på och utanför lokalerna, vilket ger unga tillgång till hela staden som arena.

Ungdomssatsningen och andra verksamheter för unga

Här finns mötesplatser med ateljéer, replokaler, mötesrum, kaféer, scener och arrangemangslokaler för dig som är ung. Här hittar du även kontaktuppgifter till ungdomsverksamhet i Göteborg. Du kan också besöka Frilagret som finns i Lagerhuset på Heurlins Plats 1, och få hjälp med ditt projekt.

Näridrottsplatser och Actionpark

Staden har många ytor för spontanidrott, lek och spel. Ställen att träffas på är bland annat näridrottsplatserna i stadsdelarna och Actionpark i Burgårdsparken.

Sök stipendium

Det finns ett särskilt stipendium för dig som är mellan 18 och 25 år och som vill anordna en utställning, en konsert eller annan kulturaktivitet. Här kan du läsa mer och ansöka om stipendiet "En snabb slant".