Hitta ungdomsverksamhet

Vill du starta ett band, hålla i en vernissage eller bilda en frisbeegolfklubb? Här hittar du kontaktuppgifter till ungdomsverksamhet, bland annat ungdomssatsningen, i Göteborgs Stad.

Arena 29

Arena 29 är ett levande kulturhus och mötesplats, vi riktar oss främst till alla mellan 16 och 20 år. Verksamheten drivs av Göteborgs Stad och i huset finns olika slags lokaler och redskap för den som vill uttrycka sig kreativt. På plats finns också personal som stöttar och hjälper till med det praktiska, men allt som händer på Arena 29 planeras och arrangeras av ungdomarna själva.

Varje torsdag hålls en öppen workshop, men annars är kalendern lika omväxlande som alla projekt i huset. Ungdomar från hela Göteborg är varmt välkomna till Arena 29 för att förverkliga sina idéer och utveckla sin kreativitet. Eftersom deltagarna kan få egna nycklar kan dessutom verksamhet anordnas när det passar dig.

Telefon
031-365 95 41
Besöksadress
Djurgårdsgatan 29
Öppettider
Arena 29 har alltid öppet för dig eftersom du har möjlighet att få en egen nyckel. Om du vill träffa oss kan du skicka ett mejl för att boka en tid med oss, arena29@goteborg.se
Postadress
Box 120 13
402 41 Göteborg