Boka mötes- och festlokal

Föreningar, organisationer och privatpersoner kan hyra lokaler genom Göteborgs Stad för fest och möten. Du kan boka lokal via webb eller telefon.

Information och regler

Så hanteras bokningar och arrangemang med anledning av coronaviruset

Vem får hyra lokal?

Du kan som förening, organisation eller privatperson hyra mötes- och festlokaler hos idrotts- och föreningsförvaltningen.

Vad får lokalerna användas till?

Typiska användningsområden är möten, utbildning, fest och inomhusaktiviteter som musik och dans.

Idrotts- och föreningsförvaltningen har inte rollen att som myndighet bedöma vilka som hyr kommunens lokaler. Idrotts- och föreningsförvaltningen respekterar den grundlagsskyddande åsikts- och mötesfriheten och överlåter åt rättssystemet att hantera det som bryter mot lagen. Om ett möte mynnar ut i något som kan uppfattas som hets mot folkgrupp eller annan brottslig handling bör det prövas i domstol.

Så bokar du mötes- och festlokal

Via webben

Boka lokal

För att boka via e-tjänst behöver du en inloggning till e-tjänstsidan.

Skapa ett användarkonto till e-tjänsten

Via telefon

Ring: 031-368 20 00

Så hanterar vi dina personuppgifter

När du skapar ett användarkonto i e-tjänsten eller ringer och bokar en lokal behöver du ange dina personuppgifter. Dina personuppgifter behövs bland annat för att idrotts- och föreningsförvaltningen ska kunna ta betalt för din bokning och kontakta dig om något problem uppstår i den lokal du har bokat. Behandlingen av personuppgifter är nödvändig för att kunna uppfölja vår del av bokningsavtalet .

Läs mer om hur idrotts- och föreningsförvaltningen hanterar dina personuppgifter på goteborg.se/dinapersonuppgifteridrottochforening.