Träffpunkter, lokaler, fritidsgårdar

I Göteborgs alla stadsdelar finns det fritidsgårdar och där är du själv med och formar det du vill göra på din fritid. Kanske vill du starta ett band, gå på filmkväll, måla eller bara sitta och prata. På träffpunkter kan vuxna samlas och delta i olika aktiviteter.

Hitta fritidsgårdar

Här hittar du alla fritidsgårdar i Göteborg. Vill du veta vilka fritidsgårdar som finns nära dig filtrerar du på geografiskt område. Du kan läsa mer om varje fritidsgård på deras egna webbsidor.

Träffpunkter och mötesplatser för äldre

På stadens mötesplatser för seniorer har du möjlighet att umgås med andra och delta i aktiviteter, utifrån dina önskemål och förutsättningar.

Kulturhus

I kulturhusen samlas olika slags aktiviteter och verksamheter. Det kan vara musik, skapande, motion och möten av olika slag.

Träffpunkter för personer med funktionsnedsättning

Här finns platser där du kan träffa andra, uppleva arrangemang eller delta i någon aktivitet på dina egna villkor för dig med behov av särskild anpassning.

Hitta frivilligcentral

Det krävs inte mycket för att skapa goda stunder i vardagen. Du kanske vill ha någon att fika eller gå på promenader med, eller hjälp med att lära dig hur datorn fungerar. På frivilligcentralen kan du träffas och skapa tillsammans med andra.