Träffpunkter, lokaler, fritidsgårdar

I Göteborgs alla stadsdelar finns det fritidsgårdar och där är du själv med och formar det du vill göra på din fritid. Kanske vill du starta ett band, gå på filmkväll, måla eller bara sitta och prata. På träffpunkter kan vuxna samlas och delta i olika aktiviteter.

Hitta fritidsgårdar

Här hittar du alla fritidsgårdar i Göteborg. Vill du veta vilka fritidsgårdar som finns nära dig filtrerar du på stadsdel. Du kan läsa mer om varje fritidsgård på deras egna webbsidor.

Träffpunkter för äldre

På träffpunkterna kan du delta i aktiviteter, ta en fika och få sällskap av andra. Det finns många träffpunkter runt om i Göteborg – här kan du hitta en nära dig.

Kulturhus

I kulturhusen samlas olika slags aktiviteter och verksamheter. Det kan till exempel vara musik, skapande, motion och möten av olika slag.

Öppen förskola

Öppna förskolan är en mötesplats för familjer med barn mellan noll och sex år. Det är gratis att besöka öppna förskolor och du behöver inte anmäla dig i förväg.

Träffpunkter för personer med funktionsnedsättning

Målet är att staden ska vara tillgänglig för alla. Det finns platser där du kan träffa andra, uppleva arrangemang eller delta i någon aktivitet på dina egna villkor för dig med behov av särskild anpassning.

Hitta frivilligcentral

Det krävs inte mycket för att skapa goda stunder i vardagen. Du kanske vill ha någon att fika eller gå på promenader med, eller hjälp med att lära dig hur datorn fungerar. På frivilligcentralen kan du träffas och skapa tillsammans med andra.