Ruddalens utegym
Foto: Lo Birgersson

Ruddalens utegym (6003)

Ruddalens utegym ligger i Ruddalens idrottscentrum och nära områdets motionsspår. Utegymmet har tretton olika träningsredskap i trä där du kan styrketräna hela kroppen. Här finns också en så kallad träningsmodul eller cage där du kan utföra en mängd olika övningar med din egen kroppsvikt. 
Redskap som finns här: Armhävningar, axelpress, balansgång, battlerope, dips mot stång/vägg, knäböj, kroppshäv, marklyft, ryggdrag, rygglyft, situps och upphopp.
Hitta instruktioner för redskapen på goteborg.se/aktiveradig.

Utegymmet är obemannat och till för alla. Turas om och lämna plats åt varandra. Besök inte utegymmen i stora grupper så att andra inte kan använda redskapen. Det är inte tillåtet för privata aktörer (till exempel privata gym och personliga tränare) att använda redskapen i utegymmen för träning med kunder. Detta på grund av att det är förbjudet att ta betalt på våra allmänna ytor.

Närmaste hållplats: Musikvägen (spårvagn) och Kavåsvägen (buss).

Kontakta oss genom att fylla i formuläret 

Ruddalens utegym avstängt från 8 augusti 
Utegymmet kommer att vara stängt några  veckor i augusti då en del av redskapen behöver flyttas på grund av bygget av ny ishall. 

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Funktioner

Utegym och hinderbanor

Hittar du inte vad du letar efter? Till Utegym och hinderbanor

Om utegym i Göteborgs Stad
Om du har synpunkter på eller frågor om hur vi sköter utegymmen, kontakta Göteborgs Stad genom att ringa 031-3650000 eller genom att fylla i det här formuläret.