Gym, motionscentrum

Göteborgs Stad har många gym och motionscentrum som du kan besöka. Läs mer om de olika anläggningarna och träningsformerna.

Hitta gym, motionscentrum

Göteborgs Stad har många gym och motionscentrum som du kan besöka. Läs mer om de olika anläggningarna nedan.

Ungdomsträning i gym

OBS! Just nu erbjuder Idrott & förenings anläggningar ingen träning i gymmet utan medföljande vuxen. Detta beror på restriktioner för coronapandemin.

Juniorträning

Junior är till för barn och unga som inte brukar träna och vara fysiskt aktiva. Utbildade ledare skapar tillsammans med deltagarna en varm och välkomnande stämning för alla som vill vara med. Alla ska ha en chans att börja träna för att må bra, få en bättre hälsa och en starkare kropp.

Träning för seniorer

Du som är senior har många möjligheter till rörelse på Idrott & förenings motionscentrum och simhallar. Här finns gruppträningspass särskilt anpassade för seniorer och är du 60 år eller pensionär har du förmånliga priser på träningskort. Dessutom badar du gratis i stadens simhallar på vardagar före klockan 14.

Basträning för alla

Det första steget ska vara det enklaste! Därför har vi ett basträningsutbud som passar dig som träning är nytt för och som vill testa på gruppträning.

Träning för dig med funktionsnedsättning

Du som har en funktionsnedsättning är välkommen att träna på alla Göteborgs Stads motionscentrum och simhallar. Vissa anläggningar är mer tillgängliga än andra men vi försöker alltid hitta lösningar som gör det möjligt för alla att träna och vara delaktiga i våra aktiviteter. Hör av dig direkt till den anläggning du vill besöka så försöker vi hitta en lösning som passar just dig.