Kontakta föreningsstödet

Varje socialförvaltning arbetar med att stödja det lokala föreningslivet på olika sätt. Kontakta socialförvaltningen inom det stadsområde där din förening är verksam för att söka stöd och bidrag. Här hittar du också kontaktuppgifter till Idrotts- och föreningsförvaltningen och kontaktuppgifter till stöd för social hållbarhet.

Hittade 7 st
Visa som:
 • Förenings- och organisationsstöd inom funktionshinderområdet

  Kommunal
  Vi arbetar med att stärka civilsamhällets organisationer inom funktionshinderområdet vars verksamhet ger stöd åt och bedriver intressepolitisk arbete för människor med funktionsnedsättningar och deras närstående. Vi ger stöd till föreningar och organ...
 • Föreningsstöd Centrum

  Kommunal
  Sedan årsskiftet 2021 tillhör centrala Göteborg, Majorna, Linné, Örgryte och Härlanda den nybildade socialförvaltningen Centrum. Vänd dig någon av förvaltningens konsulenter om du har frågor kring föreningsliv och föreningsstöd i Centrum.
 • Föreningsstöd Hisingen

  Kommunal
  Sedan årsskiftet 2021 tillhör Västra Hisingen, Norra Hisingen och Lundby den nybildade socialförvaltningen Hisingen. Vänd dig till någon av förvaltningens konsulenter om du har frågor kring föreningsliv och föreningsstöd på Hisingen.
 • Föreningsstöd i hela staden

  Kommunal
  Idrotts- och föreningsförvaltningen stödjer föreningar i hela staden. Hos oss kan din förening söka kommunala bidrag, få råd och hjälp med frågor som rör föreningens verksamhet, till exempel utbildning och ledarrekrytering. Om din förening vill hyra ...
 • Föreningsstöd Nordost

  Kommunal
  Sedan årsskiftet 2021 tillhör Angered och Östra Göteborg den nybildade socialförvaltningen Nordost. Vänd dig någon av förvaltningens konsulenter om du har frågor kring föreningsliv och föreningsstöd i Nordost.
 • Föreningsstöd Sydväst

  Kommunal, Västra Göteborg
  Sedan årsskiftet 2021 tillhör Askim-Frölunda-Högsbo och Västra Göteborg den nybildade socialförvaltningen Sydväst. Vänd dig någon av förvaltningens konsulenter om du har frågor kring föreningsliv och föreningsstöd i Sydväst.
 • Samverkan med civilsamhället

  Kommunal
  Teamet Samverkan med civilsamhället har i uppdrag att stärka civilsamhällets aktörer genom att skapa förutsättningar som bidrar till att öka deras delaktighet i samhället. Vi ger stöd till föreningar/organisationer med verksamhet i Göteborg i form av...

  Öppettider

  Måndag-fredag 8-16.30