Hitta biblioteken

Här hittar du öppettider och adresser till Göteborgs folkbibliotek och bokbussar. Du kan låna och lämna på alla bibliotek med samma bibliotekskort. Om du saknar något på ditt vanliga bibliotek kan du alltid beställa in från ett annat.

Biblioteksservice Nya Hovås

Biblioteksservice ligger på torget i Nya Hovås och delar lokal med stadsutvecklingskontoret. Här kan du hämta och låna böcker och annan biblioteksmedia. Bibliotekspersonal finns på plats vissa tider. Biblioteksservice har meröppet kl. 07-21 måndag – söndag vilket innebär att lokalen är tillgänglig för dig även när personal inte är på plats. Under sommaren kan du bli meröppetanvändare på Askims bibliotek och därmed komma in på Biblioteksservice i Nya Hovås.

Telefon
031-366 28 83
Besöksadress
Krogabäcksvägen 18
Öppettider
Meröppet:
Mån–sön kl. 7-21

Personal är på plats tisdagar kl. 15-18

Obs! tisdag 29 oktober är biblioteket obemannat.
Postadress
Biblioteksservice, c/o Nya Hovås, Hedtångsvägen 8
436 55 Hovås
Fysisk tillgänglighet
Tillgänglighetsinformation
På Göteborgs alla bibliotek och i bokbussarna hittar du böcker, filmer, tv-spel, cd-skivor och mycket mera. Om du saknar något på ett bibliotek går det alltid bra att beställa in från ett annat.

Alla bibliotek har ett gemensamt utbud så när du vill lämna tillbaka ett lån kan du välja det bibliotek som passar dig bäst.

Skaffa bibliotekskort
Sök i katalogen GOTLIB
Logga in på ditt bibliotekskonto