Hitta biblioteken

Här hittar du öppettider och adresser till Göteborgs folkbibliotek och bokbussar. Du kan låna och lämna på alla bibliotek med samma bibliotekskort. Om du saknar något på ditt vanliga bibliotek kan du alltid beställa in från ett annat.

Kyrkbyns bibliotek

Foto: Ulrika Stenman

Kyrkbyns bibliotek finns vid Kyrkbytorget. Du kan parkera gratis runt torget, och det är nära till buss och spårvagn (hållplats Kyrkbytorget eller hållplats Eketrägatan). Du kan ta med egen dator och logga in på det trådlösa nätverket, eller boka en av bibliotekets datorer. Här finns kopiator och skrivare. Du kan låna böcker, tidskrifter, filmer, tv-spel och ljudböcker. Nu finns även möjlighet att bli meröppetanvändare. Då kan du komma in och använda biblioteket under vissa tider, även när personalen inte är på plats. Kom in så berättar vi mer. Välkommen!

Telefon
031-366 71 15
Besöksadress
Kyrkbytorget 4
Öppettider
Från måndag den 6 april till söndag 16 augusti har Kyrkbyns bibliotek meröppet utan personal kl. 9-21. Du kan bara besöka biblioteket om du är meröppet-användare.

Måndag 17/8 öppnar biblioteket för alla igen, med personal på plats. Vi har då följande öppettider: Må 11-19, ti-on 11-16 och torsdag 11-19.
Dessutom meröppet 9-21 alla dagar.
Postadress
Kyrkbytorget 4
418 73 Göteborg
På Göteborgs alla bibliotek och i bokbussarna hittar du böcker, filmer, tv-spel, cd-skivor och mycket mera. Om du saknar något på ett bibliotek går det alltid bra att beställa in från ett annat.

Alla bibliotek har ett gemensamt utbud så när du vill lämna tillbaka ett lån kan du välja det bibliotek som passar dig bäst.

Skaffa bibliotekskort
Sök i katalogen GOTLIB
Logga in på ditt bibliotekskonto