Hitta biblioteken

Här hittar du öppettider och adresser till Göteborgs folkbibliotek och bokbussar. Du kan låna och lämna på alla bibliotek med samma bibliotekskort. Om du saknar något på ditt vanliga bibliotek kan du alltid beställa in från ett annat.

Tuve bibliotek

Tuve bibliotek ligger i Kulturpunkten på Tuve torg 5. Kulturpunkten är ett kulturhus med bibliotek, café, samlingssal, fritidsgård, föreningshus, träffpunkt för seniorer och kulturskola. Biblioteket erbjuder dvd-filmer, trådlös internet (Fri WiFi), cd-skivor, ljudböcker, tv-spel, tidskrifter, dagstidningar och böcker samt en mängd öppna kulturprogram såsom Afternoon Tea, Barnteater, Sagostunder och Musikcaféer. En lördag i månaden är det öppet med familjeaktiviteter. På bibliotekets konstvägg ser du utställningar varje månad och i det orientaliska sagorummet kan barnen uppleva sagor och teater under säsong.

Telefon
031-366 80 50
Besöksadress
Tuve Torg 5
Öppettider
Ordinarie öppettider:
Måndag kl. 10-19
Tisdag-onsdag kl. 10-17
Torsdag kl. 10-19
Fredag kl. 10 -15
Lördag-söndag stängt

Biblioteket är stängt:
Nationaldagen, torsdagen 6 juni
Midsommarafton, fredagen 21 juni
Postadress
Tuve torg 5
417 45 Göteborg
Fysisk tillgänglighet
Tillgänglighetsinformation
På Göteborgs alla bibliotek och i bokbussarna hittar du böcker, filmer, tv-spel, cd-skivor och mycket mera. Om du saknar något på ett bibliotek går det alltid bra att beställa in från ett annat.

Alla bibliotek har ett gemensamt utbud så när du vill lämna tillbaka ett lån kan du välja det bibliotek som passar dig bäst.

Skaffa bibliotekskort
Sök i katalogen GOTLIB
Logga in på ditt bibliotekskonto