Hitta biblioteken

Här hittar du öppettider och adresser till Göteborgs folkbibliotek och bokbussar. Du kan låna och lämna på alla bibliotek med samma bibliotekskort. Om du saknar något på ditt vanliga bibliotek kan du alltid beställa in från ett annat.

Kärra bibliotek

Foto: M. Larsson

Biblioteket är mötesplatsen för kultur och information mitt i Kärra centrum. Här hittar du böcker, tidskrifter, dagstidningar, språkkurser, film och spel. Utöver detta kan du beställa hit media från andra bibliotek och lämna inköpsförslag. Det finns datorer med skrivare, kopiator med skannerfunktion till e-post, samt trådlösa nätverk. Välkommen på kulturprogram och utställningar för vuxna och barn!

Telefon
031-366 94 60
Besöksadress
Kärra Centrum 21
Öppettider
Måndag kl. 10-19
Tisdag kl. 10-17
Onsdag kl. 10-16
Torsdag kl. 10-19
Fredag kl. 10-16

Kärra bibliotek stänger för flytt
29/11­ 14/1

Öppnar i ny lokal i Klarebergskolans aula
Kärra bibliotek kommer vara stängt för flytt under en och en halv månad: från och med fredag 29 november till och med tisdag 14 januari. Biblioteket flyttar in i Klarebergskolans aula och fritidsgård. Entrén till den nya lokalen kommer att vara precis till höger om den gamla entrén.

Reserverade böcker
All media som reserveras till Kärra bibliotek kommer automatiskt att skickas till Backa bibliotek på Selma Lagerlöfs torg. Du kan själv välja ett annat bibliotek som hämtställe om du loggar in på ditt bibliotekskonto eller kontaktar ett bibliotek i Göteborg.

Ingen återlämning i Candy
Återlämning måste ske på annat bibliotek i Göteborg under perioden. Närmaste bibliotek är t.ex. Angered, Backa, Lundby eller 300m2.
Postadress
Kärra Centrum 21
425 34 Hisings Kärra
Fysisk tillgänglighet
Tillgänglighetsinformation
På Göteborgs alla bibliotek och i bokbussarna hittar du böcker, filmer, tv-spel, cd-skivor och mycket mera. Om du saknar något på ett bibliotek går det alltid bra att beställa in från ett annat.

Alla bibliotek har ett gemensamt utbud så när du vill lämna tillbaka ett lån kan du välja det bibliotek som passar dig bäst.

Skaffa bibliotekskort
Sök i katalogen GOTLIB
Logga in på ditt bibliotekskonto