Bibliotekens aktiviteter för barn

Biblioteken i Göteborg har många aktiviteter för barn. Här är alla biblioteks sagostunder, workshops, sångstunder och barnteater samlade. Alla aktiviteter är gratis, men till vissa behöver du anmäla dig i förväg.

Sydkoreansk minifestival​, 3-12 år

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Datum, tid och beskrivning

Datum
Lördag 4 december 2021
Tid
10:30–17:00
Kostnad
Gratis

Den 4 december välkomnar vi stora och små barn på Sydkoreansk minifestival. Kom till oss på barnavdelningen så får du veta mer om Sydkoreansk konst och kultur! Under dagen kan du prova på kalligrafi, lyssna på saga eller titta på filmer baserade på koreanska bilderböcker. En hel dag fylld med roliga aktiviteter för barn deras vuxna! 

Koreansk filmvisning

Tecknade kortfilmer baserade på koreanska bilderböcker. Tid: kl. 10.30-17, Tellus Barnavdelningen.

Sagostund på svenska & koreanska

Gå på sagostund och lyssna på bilderboken Jag är en hund av Baek Heena. Sagostunden är för barn från 3 år, på svenska och koreanska. Tid: kl. 11-12, Barnavdelningen.

Kalligrafi & koreanska tatueringar

Vill du ha en rolig upplevelse på festivalen? Kom hit och skriv ditt namn på koreanska med gammaldags pensel. Kalligrafi & koreanska tatueringar för barn från 6 år. Tid: kl. 10.30-12 och 13-16, Barnavdelningen.

Sagostund på svenska & koreanska

Gå på sagostund och lyssna på bilderboken Magiska godiskulor av Baek Heena. Sagostunden är för barn från 3 år, på svenska och koreanska. Boken Magiska godiskulor av Baek Heena på koreanska delas ut till barn som är med på sagostunden. Tid: kl. 13-14, Barnavdelningen.

I samarbete med King Sejong Institute göteborg.

Plats: Barnavdelningen, entréplan

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Stadsbiblioteket på Götaplatsen
Plats
Götaplatsen 3
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.979387427535492,57.697773922174982] }, "properties":{ "title": "Sydkoreansk minifestival​, 3-12 år", "content": "Arrangör: Stadsbiblioteket på Götaplatsen" } }]
Kategorier
Eget skapande
Litteratur/Poesi
Konst/Utställning
Nyckelord
barnbibliotek
bibliotek
barnaktivitet
bilderböcker
sydkoreansk festival
barnfamilj
Målgrupp
Barn