På gång för barn och föräldrar

Här kan du se vad som händer för barn och föräldrar på biblioteken! De flesta bibliotek arrangerar till exempel sagostunder, sångstunder, babymassage och olika workshops. Det mesta som händer på biblioteken har fri entré.

Titta i vårt kalendarium så ser du vad som är aktuellt just nu. Biblioteken arrangerar vissa program som kan genomföras enligt Folkhälsomyndighetens råd och föreskrifter.  

Anmäl dig direkt på webben

Till många arrangemang kan du bara komma men vissa behöver du anmäla dig till. Då behöver du ett bibliotekskort. Om du inte har ett sådant kan du skaffa ett bibliotekskort hos oss

Du kan anmäla dig via webben. Klicka dig vidare i kalendariet till det arrangemang du vill veta mer om. Där hittar du uppgifter om dess innehåll, tid, plats, eventuell avgift samt om du behöver föranmäla dig. I så fall finns en länk till anmälan.

Fyll i antal önskade platser och klicka ok. Logga sedan in på ditt bibliotekskonto. I vissa fall kan du inte boka fler än 1 plats. Det innebär oftast då att platsen gäller för ett barn med tillhörande vuxen. Om du uppgav en e-postadress när du fick ditt bibliotekskort skickas en bekräftelse på din bokning dit.

När du är inloggad på ditt bibliotekskonto kan du se dina bokningar på samma sida som du ser dina bibliotekslån.

Anmäl dig på biblioteket

Du kan också anmäla dig direkt till det bibliotek där arrangemanget äger rum, antingen på plats eller via telefon. På biblioteken kan du också hitta programblad, där du ser vad som är på gång. Hitta ditt bibliotek.