Alla arrangemang på biblioteken

På biblioteken i Göteborg kan du bland annat gå på föreläsningar, författarsamtal, språkträffar och få läxhjälp. Vi har många aktiviteter för barn och unga. Alla aktiviteter är gratis, men till vissa behöver du anmäla dig i förväg.

Författarbesök med Eija Hetekivi Olsson

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Fotograf: Jerker Andersson

Datum, tid och beskrivning

Datum
Tisdag 30 november 2021
Tid
18:00–19:00
Kostnad
Gratis

Eija Hetekivi Olsson besöker Bergsjöns bibliotek och berättar om sina böcker. Författarbesöket är gratis och du behöver inte anmäla dig i förväg.

Inför författarbesöket värmer vi upp med en bokcirkelträff om hennes bok Ingenbarnsland den 25 november .

Om författaren

Eija Hetekivi Olsson är författare och bosatt i Göteborg. Hon har bland annat arbetat som trappstädare och restaurangbiträde, innan hon läste in gymnasiet på Komvux och utbildade sig till gymnasielärare.

Hon debuterade 2012 med Ingenbarnsland, som fick Katapultpriset och nominerades till Augustpriset och Sveriges Radios romanpris. Uppföljaren Miira kom 2016 och tilldelades bland annat Aftonbladets litteraturpris och nominerades till Svenska Dagbladets litteraturpris. Den helt fristående De unga vi dödar är den tredje och avslutande romanen om Miira.

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Bergsjöns bibliotek
Plats
Rymdtorget 8
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
Kontaktperson
Kerstin Nilsson
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[12.070255558361492,57.755734667483736] }, "properties":{ "title": "Författarbesök med Eija Hetekivi Olsson", "content": "Arrangör: Bergsjöns bibliotek" } }]
Kategorier
Litteratur/Poesi
Nyckelord
författarsamtal
författarbesök
författare
bibliotek
bergsjönsbibliotek50år
bergsjöns bibliotek
jubileum