Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen

Årsredogörelser och revisionsberättelser


I slutet av ett verksamhetsår tar stadsrevisionen fram en årsredogörelse som sammanfattar årets granskning. De förtroendevalda revisorerna skriver även en koncernövergripande revisionsberättelse.

I revisionsberättelsen framgår särskilda iakttagelser, bedömningar och uttalanden som rör kommunstyrelsen, enskilda nämnder och bolag.

Om du vill ta del av äldre årsredogörelser och revisionsberättelser än de du hittar här, kontakta oss så hjälper vi dig.

Årsredogörelser

Revisionsberättelser

Kontakta revisionskontoret

Har du synpunkter eller frågor kan du kontakta revisionskontoret.

Telefon och e-post

Telefon
031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Stora Badhusgatan 6

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.958920287654543,57.705154523035134] }, "properties":{ "title":"Stadsrevisionen", "content":"Stora Badhusgatan 6" } }]
${loading}