Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen
Bild på fyra personer vid området Arkaden i Göteborg.

Göteborgs Stads råd för samverkan

Samverkan mellan föreningar, intresseorganisationer och kommun är viktigt för Göteborgs Stad. Genom de olika råden kopplade till kommunstyrelsen, samverkar förtroendevalda med representanter från civilsamhället.

Göteborgs Stads råd för den sverigefinska minoriteten

Göteborgs Stads råd för den sverigefinska minoriteten är ett forum för samråd och utbyte av information mellan den sverigefinska minoriteten och kommunledningen i Göteborg. Göteborg är del av finskt förvaltningsområde sedan 2011 vilket ger sverigefinska göteborgare särskilda rättigheter.

Göteborgs Stads pensionärsråd

Göteborgs Stads pensionärsråd är ett forum för samråd och utbyte av information mellan olika pensionärsorganisationer och kommunledningen i Göteborg.

Göteborgs Stads HBTQI-råd

Göteborgs Stads HBTQI-råd är ett forum för samråd och utbyte av kunskap och erfarenheter mellan HBTQI-Göteborg och kommunledningen i Göteborg. Hbtqi står för homosexuella, bisexuella, transpersoner, queer och intersexpersoner.

Göteborgs Stads råd för funktionsrätt

Göteborgs Stads råd för funktionsrätt är ett forum för samråd och utbyte av information mellan olika intresseorganisationer inom funktionshinderområdet och kommunledningen i Göteborg.

Göteborgs Stads råd för den nationella minoriteten romer

Göteborgs Stads råd för den nationella minoriteten romer är ett forum för samråd och utbyte av information mellan den romska minoriteten och kommunledningen i Göteborg.

Göteborgs Stads trygghetsråd

Göteborgs Stads trygghetsråd är ett forum för samråd och utbyte av kunskap och erfarenheter mellan olika myndigheter, aktörer och kommunledningen, för att öka tryggheten för alla i Göteborg.
${loading}