Till sidans huvudinnehåll

Goteborg.se ligger nere på söndag 16 juni kl. 9-15

Senast uppdaterad: 14 juni 2024 klockan 10:33

På söndag 16 juni utför vi underhåll på goteborg.se. Det innebär att goteborg.se ligger nere ungefär klockan 9-15, men det kan bli klart tidigare. Vi hoppas att det inte skapar problem för dig och att du har möjlighet att besöka webbplatsen en annan tid.

Bild på fyra personer vid området Arkaden i Göteborg.

Göteborgs Stads råd för samverkan

Samverkan mellan föreningar, intresseorganisationer och kommun är viktigt för Göteborgs Stad. Genom de olika råden kopplade till kommunstyrelsen, samverkar förtroendevalda med representanter från civilsamhället.

Göteborgs Stads råd för den sverigefinska minoriteten

Göteborgs Stads råd för den sverigefinska minoriteten är ett forum för samråd och utbyte av information mellan den sverigefinska minoriteten och kommunledningen i Göteborg. Göteborg är del av finskt förvaltningsområde sedan 2011 vilket ger sverigefinska göteborgare särskilda rättigheter.

Göteborgs Stads pensionärsråd

Göteborgs Stads pensionärsråd är ett forum för samråd och utbyte av information mellan olika pensionärsorganisationer och kommunledningen i Göteborg.

Göteborgs Stads HBTQI-råd

Göteborgs Stads HBTQI-råd är ett forum för samråd och utbyte av kunskap och erfarenheter mellan representanter från hbtqi-communityt i Göteborg och kommunstyrelsen. Hbtqi står för homosexuella, bisexuella, transpersoner, queer och intersexpersoner. Göteborgs Stad använder i likhet med den nationella handlingsplanen på området begreppet hbtqi.

Göteborgs Stads råd för funktionsrätt

Göteborgs Stads råd för funktionsrätt är ett forum för samråd och utbyte av information mellan olika intresseorganisationer inom funktionshinderområdet och kommunledningen i Göteborg.

Göteborgs Stads råd för den nationella minoriteten romer

Göteborgs Stads råd för den nationella minoriteten romer är ett forum för samråd och utbyte av information mellan den romska minoriteten och kommunledningen i Göteborg.

Göteborgs Stads trygghetsråd

Göteborgs Stads trygghetsråd är ett forum för samråd och utbyte av kunskap och erfarenheter mellan olika myndigheter, aktörer och kommunledningen, för att öka tryggheten för alla i Göteborg.
${loading}