Till sidans huvudinnehåll
Fyra glada studenter med vita mössor och blommor.

Utbildningsförvaltningen

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, anpassad gymnasieskola samt viss kommunal vuxenutbildning. Förvaltningen ansvarar också för modersmålsundervisning, studie- och yrkesvägledning, skolutveckling och det kommunala aktivitetsansvaret.

Organisation och ledning

Utbildningsförvaltningen består av 13 gymnasieskolor, 7 anpassade gymnasieskolor, Studium, Yrgo, Center för skolutveckling, Vägledningscentrum, Språkcentrum samt stab. Totalt sett har utbildningsförvaltningens verksamheter cirka 2500 anställda. Merparten av dessa är lärare.

Så behandlar vi personuppgifter

Inom Göteborgs Stad är det varje förvaltning eller bolag som ansvarar för hur de behandlar personuppgifter. Så här behandlar utbildningsförvaltningen dina personuppgifter.

Information och blanketter

Information till elever och vårdnadshavare kommer i första hand från respektive gymnasieskola. På den här sidan hittar du dokument och information som är gemensam för de kommunala gymnasieskolorna i Göteborg. Här hittar du också utbildningsförvaltningens patientsäkerhetsberättelser samt information om tilläggsbelopp till gymnasieskolor.

The Educational Administration

Upper secondary schools and adult education.

Relaterad information

Kommun och politik

Politiker i nämnden

Här hittar du politikerna i utbildningsnämnden.

Kommun och politik

Handlingar och protokoll

Här kan du söka efter handlingar och protokoll från utbildningsnämnden.

Jobba i Göteborgs Stad

Jobba i utbildningsförvaltningen

Möt några av våra medarbetare och läs om förvaltningens erbjudande som arbetsgivare.

Förskola och utbildning

Lämna synpunkter

Har du synpunkter eller klagomål om någon av utbildningsförvaltningens verksamheter? Fyll i vårt formulär så vi vet vilken gymnasieskola eller enhet det gäller. Ange också på vilket sätt du vill bli kontaktad om du vill att vi ska svara.

Förskola och utbildning

Nyheter från utbildningsförvaltningen

${loading}