Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen
Illustration av ett större hus med träd och moln. Framför dessa finns en pratbubbla med en laptop och en pratbubbla med en glödlampa.

Stadsbyggnadsförvaltningen

Stadsbyggnadsförvaltningen ansvarar för den fysiska planeringen av staden. I uppdraget ingår bland annat strategisk planering, detaljplanering, lantmäteri, bygglovhantering samt tillhandahållande av grundläggande geografisk data.

Har du skickat mejl som inte kommer fram?

13 april 2023

De gamla mejladresserna till tjänstepersoner som tidigare arbetade på fastighetskontoret, lokalförvaltningen, park- och naturförvaltningen, stadsbyggnadskontoret och trafikkontoret fungerar inte längre. Kontakta Kontaktcenter på 031-365 00 00 om du behöver hjälp med att hitta en persons nya mejladress.

Läs mer om ny organisation för stadsutveckling.

Organisation och ledning

Stadsbyggnadsförvaltningen har cirka 460 anställda fördelade på sju avdelningar.

Våra verksamheter

Stadsbyggnadsförvaltningen är en av flera fackförvaltningar inom Göteborgs Stad med uppdraget att arbeta med stadsutveckling.

Så behandlar vi personuppgifter

När du kommer i kontakt med stadsbyggnadsförvaltningen vill vi att du ska veta hur och varför vi behandlar dina personuppgifter.

Studiebesök på stadsbyggnadsförvaltningen

Vi tar emot grupper som är intresserade av stadsutveckling och vill utbyta erfarenheter tillsammans med våra verksamheter.

Relaterad information

Politiker i nämnden

Här hittar du politikerna i stadsbyggnadsnämnden.

Handlingar och protokoll

Här kan du söka efter handlingar och protokoll från stadsbyggnadsnämnden.

${loading}