Till sidans huvudinnehåll

Demokratidagen i sydvästra Göteborg

Demokratidagen är ett forum för dialog som arrangeras en gång om året där högstadieungdomar i sydvästra Göteborg möter tjänstepersoner och politiker för att diskutera ämnen som de unga tycker är viktiga.

Demokratidagen bygger på ungdomars engagemang i frågor som rör demokrati och samhälle och är en viktig del i ungdomars inflytande. 

Dagen är ett forum för dialog där unga, tjänstepersoner och politiker möts för att diskutera ämnen som unga tycker är viktiga. Förutom att synliggöra för hur unga kan påverka olika frågor i samhället, är syftet att öka toleransen och bryta ner fördomar i samhället. Ungdomsgrupper planerar och organiserar innehåll och form för eventet. Intressanta dialoger varvas med föreläsningar, utställningar, uppträdanden.


Kontakta Demokratidagen i sydvästra Göteborg

Har du synpunkter eller frågor om Demokratidagen så kan du kontakta oss.

Sara Eliasson, projektledare för demokratidagen

Telefon
031-366 56 13
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Mandolingatan 45

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.91166236763427,57.65461168025585] }, "properties":{ "title":"Demokratidagen i sydvästra Göteborg", "content":"Mandolingatan 45" } }]

Demokratidagen i sydvästra Göteborg

Illustration av tre ungdomar som visar sina åsikter.

Alla har åsikter! Vilka är dina?

Demokratidagen har en egen hemsida där du får mer information och läsa om teman och diskussioner från tidigare år. Demokratidagen i sydvästra Göteborg är ett forum för dig som är ung där du kan diskutera det som är viktigt för dig - det når våra politiker i Göteborg!

${loading}