Till sidans huvudinnehåll

Ungdomsrådet Hisingen


Alla ungdomar på Hisingen ska ha möjlighet att föra fram sina åsikter och idéer. Ungdomsrådet Hisingen är ett sätt att göra det på.

Vad är Hisingens ungdomsråd?

Hisingens ungdomsråd är ett forum för unga människor att göra sina röster hörda i stadsdelens politik. Vi fungerar som en bro mellan Hisingens ungdomar och de politiker som styr. Syftet är att ungdomar på Hisingen ska få större inflytande över sin vardag och sitt samhälle. Vi vill vara den förändring vi vill se och skapa ett bättre Hisingen för unga. Här är några sätt på hur:

  • Framför dina åsikter: Vi är din röst i politiken. Berätta för oss vad som är viktigt för dig, och vi ser till att det hörs av de som kan göra förändringar. Eller anslut dig till rådet, så att vi tillsammans kan driva frågan.

  • Aktiviteter: Vi anordnar spännande aktiviteter och evenemang. Här har du chansen att vara med och påverka vad som händer på Hisingen.

  • Resurser: Vi har tillgång till lokal och en egen budget vilken vi har befogenhet att använda på det sätt vi vill, för att främja och ta tillvara på Hisingens ungdomars intressen.

Bli en del av Hisingens ungdomsråd

Alla ungdomar mellan 13-20 år på Hisingen är välkomna att bli medlemmar i ungdomsrådet. Det är en unik chans att vara delaktig i samhället och arbeta tillsammans med andra engagerade ungdomar. 

Kontakta oss

Har du frågor eller vill bli medlem i Hisingens ungdomsråd?
Kontakta oss genom nedanstående kontaktperson, och följ Hisingens ungdomsråd på Instagram för uppdateringar om våra aktiviteter och projekt.

Tillsammans skapar vi ett bättre Hisingen för unga. Gå med i Hisingens ungdomsråd idag och låt din röst bli hörd!

Kontakta Ungdomsrådet Hisingen

Har du synpunkter eller frågor om Ungdomsrådet Hisingen, kontakta oss.

My Hansson, Ungdomshandledare och processledare

Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Postadress

Box 22006
400 72 Göteborg

${loading}