Till sidans huvudinnehåll
Ett tegelhus vid en gata, blå himmel.

Miljöförvaltningen

Miljöförvaltningens uppdrag är att verka för att göteborgarna ska ha en god livsmiljö och för att Göteborgssamhällets negativa påverkan på hälsa och miljö ska vara så liten som möjligt. Vårt kontor ligger på Karl Johansgatan 23 i Majorna.

Organisation och ledning

Miljöförvaltningen har drygt 260 anställda och är organiserad i tre olika verksamhetsavdelningar och fyra stödavdelningar. I förvaltningsledningen ingår direktören och samtliga avdelningschefer.

Kontaktuppgifter

Du kan besöka oss mellan klockan 10 och 12 varje vardag i vår reception på Karl Johansgatan 23. Övrig kontorstid går det bra att ringa eller skicka e-post.

Möt våra medarbetare

Tillsammans med runt 260 miljöutredare, livsmedels- och miljöinspektörer, registratorer, jurister och andra kollegor på miljöförvaltningen kan du vara med och skapa en hållbar stad!

Så behandlar vi personuppgifter

Miljöförvaltningen kan behöva samla in, ta emot eller på annat sätt behandla dina personuppgifter för att vi ska kunna fullgöra vårt uppdrag. På den här sidan kan du läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.

Relaterad information

Politiker i nämnden

Här hittar du politikerna i miljö- och klimatnämnden.

Handlingar och protokoll

Här kan du söka efter handlingar och protokoll från miljö- och klimatnämnden.

${loading}