Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen
Penslar och färgglad bakgrund, Frilagret

Kulturförvaltningen

Kulturförvaltningen arbetar för ett brett konst- och kulturliv för alla att delta i. Våra verksamheter tar en aktiv roll i stadens utveckling och kulturstaden Göteborg och är viktiga mötesplatser i staden för både nationella och internationella besökare. Vi arbetar för en hållbar och öppen stad som sätter kulturen och konsten i centrum.

Organisation och ledning

Kulturförvaltningen leds av kulturnämnden i Göteborgs Stad och är organiserad i sex avdelningar: Göteborgs bibliotek och kulturhus, Göteborgs museer och konsthall, Kultur och samhällsutveckling, Ekonomi, Stab samt HR och Kommunikation. Kulturförvaltningen har cirka 800 anställda.

Våra verksamheter

Kulturförvaltningens verksamhet är indelad i tre avdelningar: Göteborgs bibliotek och kulturhus, Göteborgs museer och konsthall samt Stab, kultur och samhällsutveckling.

Så behandlar vi personuppgifter

För att du ska känna dig trygg med hur kulturförvaltningen i Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter, vill vi informera dig om hur vi skyddar din integritet.

Relaterad information

Politiker i nämnden.

Här hittar du politikerna i kulturnämnden.

Handlingar och protokoll

Här kan du söka efter handlingar och protokoll från kulturnämnden.

${loading}