Till sidans huvudinnehåll

Goteborg.se ligger nere på söndag 16 juni kl. 9-15

Senast uppdaterad: 14 juni 2024 klockan 10:33

På söndag 16 juni utför vi underhåll på goteborg.se. Det innebär att goteborg.se ligger nere ungefär klockan 9-15, men det kan bli klart tidigare. Vi hoppas att det inte skapar problem för dig och att du har möjlighet att besöka webbplatsen en annan tid.

För dig som söker praktik

Vi är en mångsidig förvaltning med en rad olika yrkesområden, som drifttekniker, ingenjörer, projektledare, rörläggare, IT-tekniker, kundsamordnare, ekonomer, lokalvårdare, kommunikatörer och många fler.

Som praktikant hos oss på Kretslopp och vatten kan du lära och prova på så mycket som möjligt inom ditt praktikområde i en rolig och givande arbetsmiljö.

Du kommer att få en inblick i hur vi arbetar för att se till att några av Göteborgs viktigaste samhällstjänster fungerar varje dag, dygnet runt, året runt. Vi kan ordna praktikplatser på alla våra avdelningar i mån av tid och plats. Antal platser och inriktningar kan variera.

Gör din praktikanmälan här!

Vi strävar ständigt efter att utvecklas för att möta göteborgarnas förändrade behov och bygga en hållbar stad som ska fungera både nu och i framtiden.

Kontakta Kretslopp och vatten om du har frågor

Vår kundservice når du på:

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Söker du en specifik tjänsteperson ringer du:

031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.

Gamlestadsvägen 317

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[12.011742272127824,57.75619903235914] }, "properties":{ "title":"Förvaltningen Kretslopp och vatten", "content":"Gamlestadsvägen 317" } }]

424 23 Angered

${loading}