Till sidans huvudinnehåll

Underhållsarbete på goteborg.se påverkar vissa e-tjänster samt Mina sidor på lördag kl. 8-18

Senast uppdaterad: 18 april 2024 klockan 16:45

Nu på lördag 20 april från kl. 8 fram till ungefär kl. 18 fungerar inte alla e-tjänster på grund av underhållsarbete på goteborg.se. Du ser när du klickar in i e-tjänsten om den fungerar eller inte. E-tjänster som påverkas är till exempel återansök om försörjningsstöd och boendeparkering.

Om grundskoleförvaltningen

Grundskoleförvaltningen ansvarar för Göteborgs Stads kommunala grundskolor från förskoleklass till och med årskurs nio, anpassad grundskolan samt fritidshem och kulturskolan. Vi arbetar tillsammans för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att alla elever, i alla skolor i Göteborg ska få möjligheten att forma ett bra liv.

Våra förstärkningsområden

Grundskoleförvaltningen bildades för att politikerna i Göteborgs Stad ville ha en högre kvalitet i undervisningen, ökad likvärdighet mellan skolor samt tydligare ledning och styrning av grundskolan. Förvaltningens uppdrag är att arbeta med tre förstärkningsområden.

Följ oss på vår förändringsresa

Vi har gett oss ut på en resa för att skapa en likvärdig skola för alla elever. Som en av Sveriges största skolförvaltningar har vi bredd, djup och goda möjligheter för våra medarbetare att utvecklas till sin fulla potential.
${loading}